RESTAURACE:
Gurmánská restaurace - rezervace:
tel. mobil: 606 833 523
email: hotel.rozmaryn@gmail.com
Otevírací doba: pátek + sobota 18 - 22 hodin
dle rezervací, změna vyhrazena
V jiné dny dle domluvy
Degustační menu (dle aktuální sezóny)
Bylinkový creme fraiche, sušená a naložená rajčátka, olivy, feferony, čerstvý chléb a pečivo
***
Amuse gueule = pozdrav z kuchyně
***
Paté de foie gras, fíkový dip, salátový buket
nebo
filátko z candáta pečené na másle, citrusový jus, salátový buket
nebo
garnely pečené na másle s česnekem a chilli, salátový buket
nebo
carpaccio di manzo, parmeggiano, salátový buket
***
Humrová pěna, garnela a Cognac
nebo
Beef tea
***
Hovězí filet s redukcí z červeného vína, gratin dauphinoise, grilovaná zelenina
nebo
Ribeye, gratin dauphinoise, domácí bylinkové máslo s citronem a růžovým pepřem, zelenina
nebo
Telecí hřbet, pommes macaire, zelenina, jus
***
Créme bruleé s čerstvými lesními plody
nebo
Čokoládové souffle s čerstvým ovocem
Orientační ceny 3-chodových degustačních menu: od 990 Kč / osoba
Orientační ceny 4-chodových degustačních menu: od 1250 Kč / osoba
Sestavení menu dle aktuální sezónní a regionální nabídky.
Sestavení menu možné dle přání, rádi poradíme, volejte:
T: 606 833 523